Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Πατατοσαλάτα

Υλικά

1 κιλό Πατάτες
3/4 του φλυτζανιού Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο "KORONI OLIVE OIL"
4 Κουταλιές της σούπας ξύδι από κρασί
1/4 του φλυτζανιού Λεμόνι
3 Κουταλιές της σούπας Μουστάρδα
2 Κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο Μαίντανό
1/4 του φλυτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
Λίγη Κάπαρη,Αλάτι,Πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα μέχρι να μαλακώσουν Οχι να
λειώσουν.
Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
Ανακατεύουμε όλα τα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε σε σαλατιέρα.

Ελιες στην Κορώνη