Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑ
ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ.
ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΡΕΑΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ.
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Η ΞΕΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ

(ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΑΛΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΨΙΧΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ
ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΧΟΝΔΡΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΧΟΝΔΡΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ,ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ.ΤΟ ΖΩΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ.
ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ,ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΗ.
OTAN TO ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ
ΚΡΥΟ ΖΩΜΟ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΟΝΔΡΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΝΑ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ.