Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΛΕΝΙΟΙ ΚΟΡΝΟΙ

ΚΟΡΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ,ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΗ

ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΥΜΩΜΑ.ΚΟΙΝΩΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΡΝΟΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ

ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ,ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΝΙΟΙ ΚΟΡΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΓΕΙΙΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ,ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ,ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ,ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΥΛΙΚΑ


2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΨΙΧΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ

1/2 ΚΟΥΠΑ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ BRANDYΕ

1 1/2 KOYΠΑ ΣΟΥΣΑΜΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΘΡΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΡΥΖΙΟΥ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ

ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.Η ΖΥΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΡΥΔΙ Η ΜΕΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΟ

ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1/2 ΩΡΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΔΥ ΠΙΑΤΟ ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ

ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΡΥΔΙΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ,ΘΑ ΤΟ ΚΥΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ

ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΠΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΟΥΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΤΑΝ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ Η ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟ

ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!