Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011


ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ



•½ Κιλό σπανάκι•2 αυγά μεγάλα•1 κρεμμυδάκι μέτριο•½ φλιτζάνι λάδι•αλάτι , πιπέρι

Κόβουμε το σπανάκι μας σε σχετικά μικρά κομματάκια, και

χοντροκόβουμε το κρεμμύδι.Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το

ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Όταν είναι έτοιμο βάζουμε το σπανάκι

και το κρεμμύδι μαζί να τσιγαριστούν και ανακατεύουμε για 2-3

λεπτά. Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι νερό, χτυπάμε τα αυγά

αλατοπιπερώνουμε, περιμένουμε να εξατμιστούν τα υγρά στο

τηγάνι μας και ανακατεύοντας ρίχνουμε τα αυγά.Το φαγητό

μας είναι έτοιμο .

Σερβίρεται με φέτα και ένα άσπρο κρασί Μοσχοφίλερο ή

Μαλαγουζιά .