Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣΤOYΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΠΑΣΤOYΡΜΑΔΟΠΙΤΑ



800 g Φύλλο σφολιάτας αυτό με δύο φύλλα στην συσκευασία
2 Ντομάτες σε λεπτές φέτες
100-150 g Παστουρμά καθαρισμένο από τα εξωτερικά μπαχαρικά
250 g Κασέρι όχι κίτρινο τυρί Κασέρι Μυτιλήνης
½ Φλυτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο σουσάμι
Αλάτι πιπέρι (εάν θέλετε γιατί ο παστουρμά έχει πιπέρια και το τυρί αλάτι)

Λαδώνουμε ένα ταψί κουζίνας ,απλώνουμε το ένα φύλλο κατόπιν στρώνουμε τα υλικά μας μια στρώση το καθένα βάζουμε και το άλλο φύλλο από πάνω ρίχνουμε και το υπόλοιπο λάδι και στις άκρες του φύλου αλείφουμε με λίγο νεράκι για να κολλήσουν τα φύλλα, βρέχουμε το πάνω φύλλο με λίγο νερό με ένα πινέλο ,χαράζουμε σε κομμάτια όχι μέχρι κάτω και πασπαλίζουμε το σουσάμι ,ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το φύλλο και από κάτω (σηκώνουμε με ένα πιρουνάκι για να δούμε)...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου