Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ,ΑΥΤΗ Η ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!ΘΕΛΕΙΣ Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΟΥ

ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΡΟΣΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ....ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ)

1/2 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ (ΒΡΑΣΜΕΝΑ)
ΑΛΑΤΙ
ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ)
150 ΓΡ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ,ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΙΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου